Detalji krvavog obračuna u selu kod Banjaluke: Sjekirom napali komšije i uništili kafić

Devet osoba uhapšeno je zbog masovne tuče u kojoj je korištena i sjekira, a do koje je došlo u kafiću „Božur“ u Kolima kod Banjaluke, potvrđeno je za Srpskainfo.

Incident se dogodio danas, oko pola sata iza ponoći, a tom prilikom povrijeđeno je više osoba. Nekima od njih je pružena ljekarska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske.

Izvor Srpskainfo pojašnjava da je ovdje došlo, između ostalog, do sukoba dvije porodice i da se svi međusobno poznaju, zato što žive u blizini.

Razmirice

Pretpostavlja se da su uzrok sukoba razmirice između njih, koje traju duže vremena.

Izvor Srpskainfo kaže da je policiji prijavljeno da je došlo do tuče više osoba u kafiću „Božur“, ali su dolaskom na lice mjesta zatekli vlasnika i konobaricu.

Na lice mjesta izašla je i interventna jedinica. Utvrđeno je da je u ovoj tuči bilo i povrijeđenih osoba, da je uništen kafić, te su zatečeni i tragovi krvi, ali i neki od učesnika tuče.

– U lokalu su zatečeni Boško Ćutković (44), Duško Ćutković (39) i Mladen Ćutković (26). Svi su imali vidne povrede na tijelu. Tokom razgovora sa policijom oni su rekli ko ih je napao – otkriva naš izvor.

Napadači

Dodaje da su Ćutkovići otkrili da su ih napali Đurađ Šućur (23), Dragoljub Gajić (26), Njegoš Gajić (25), Nikola Gajić (29), Nemanja Ćutković (23), Milan Božić (52), a tu su bili i Gojko Gajić i Živko Gajić, kao i jedna osoba koja se preziva Maksimović.

– Dalje je utvrđeno da su u noći između nedjelje i ponedjeljka u lokal ušli Gajići, koji su sa sobom ponijeli i sjekiru. Oni su sa sjekirom polupali inventar u kafiću i nanijeli povrede Ćutkovićima, te otišli. Nakon što je policija obavila razgovor s povrijeđenim Ćutkovićima, njih su komšije odvezle u Hitnu pomoć, odakle su prevezeni na UKC Republike Srpske – pojašnjava izvor Srpskainfo.

Prema njegovim riječima, nakon što im je ukazana ljekarska pomoć, oni su pušteni iz bolnice, ali ih je tada uhapsila policija. Alkotestiranjem je utvrđeno da imaju prisustvo alkohola u organizmu. Takođe, uhapšeni su i drugi učesnici u ovoj tuči.

Zbog toga što je kafić radio poslije 22 sata, obaviještena je i Komunalna policija, koja će preuzeti dalje mjere iz svoje nadležnosti

(Atvbl)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!