Detalji tragedije kod Prijedora: Bicikl prepolovljen od siline udara

 

PRIJEDOR – Petnaestogodišnak je preminuo od posljedica teške nesreće koja se dogodila u mjestu Kozarac kod Prijedora, kada ga je udarilo vozilo, čiji vozač je potom pobjegao sa mjesta nesreće, a kako “Nezavisne” saznaju, policija je privela jednu osobu za koju se sumnja da se može dovesti u vezu s ovom nesrećom.

 
 

Kako piše lokalni portal “Prijedordanas.com“, audi koji se kretao velikom brzinom udario je tri mlađe osobe koje su se išle ivicom kolovoza.

Tom prilikom teško je povrijeđeno jedna osoba, a bicikl koji je gurao jedan od mladića je prepolovljen i završio je u kanalu pored puta.

Prema riječima momaka koji su naišli, nesavjesni vozač se potom velikom brzinom udaljio sa mjesta nesreće.

Pomenuti portal dodaje da tragovi upućuju da je skrenuo u Kamičanima na staru cestu i krenuo prema Lamovitoj.

Prijedorčanin, koji nije želio da se objavi njegovo ime, a naišao je nakon nezgode, opisao je šta se dešavalo u tim trenucima.

“Vozio sam u pravcu Prijedora kada sam u mraku na cesti ugledao neko kretanje pa sam usporio. Pomislio sam da su migranti jer ih povremeno vidim na ovom dijelu puta. Ugledao sam mlađeg momka koji je mahao rukama a potom i tijelo na kolovozu. Nisam mnogo razmišljao jer je drugi mladić bio teško povrijeđen već sam ih obojicu ubacio u auto i uputio se ka prijedorskoj bolnici. Nakon toga sam se vratio na lice mjesta gdje je stigla policija a tada sam čuo da je vozač koji ih je udario pobjegao”, rekao je on.

Nažalost, nesretni dječak je zbog teških tjelesnih povreda preminuo u bolnici.

Uviđaj su u prisustvu dežurnog tužioca obavili policijski službenici PS za bezbjednost saobraćaja Prijedor.

(Nezavinse)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!