Dodik: Od sastanka s Palmerom očekujem istu priču

MRAKOVICA – Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ne očekuje ništa posebno od sastanka sa američkim predstavnikom za Zapadni Balkan Metju Palmerom u ponedjeljak, 5. jula, osim da čuje isto ubjeđivanje i njihovu nemoć da bilo šta postignu.

“Očekujem istu priču, isto ubjeđivanje kako nešto zbog velikih ideja treba da uradimo i istu njihovu nemoć da bilo šta postignu”, rekao je Dodik novinarima na Mrakovici.

Prema njegovim riječima, godinama dolaze i pričaju istu priču koja očigledno ne može da uspije.

On je napomenuo da je Palmer diplomata koji odlazi i da će, koliko mu je poznato, sa sadašnje pozicije ići na neko ambasadorsko mjesto.

Dodik je dodao da Palmer zastupa SAD i da primarno dolazi da bi pokušali nešto da urade sa muslimanima i Hrvatima.

“Mi Srbi smo rekli da nas se izbor članova Predsjedništva iz Federacije BiH se ne tiče”, rekao je Dodik i pojasnio da bi tamo i kada bi se kandidovao neki Srbin sigurno bio promuslimanski orijentisan.

Članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik, Šefik Džaferović i Željko Komšić sastaće se u ponedjeljak, 5. jula, u Sarajevu sa američkim predstavnikom za Zapadni Balkan Metju Palmerom, rečeno je Srni u Predsjedništvu BiH.

Prema saznanjima Srne, prvo će biti održan zajednički sastanak Dodika, Džaferovića i Komšića sa Palmerom, a potom i pojedinačno sa svakim članom Predsjedništva.

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!