Građani mogu da učestvuju u kreiranju izgleda novog parka, u nedjelju piknik

BANJALUKA – Kako bi novi gradski park u Banjaluci što više bio po mjeri građana, Grad Banjaluka želi da čuje mišljenje upravo onih kojima je park namijenjen.

S tim u vezi, objavljena je onlajn anketa kako bi građani mogli da iznesu svoje mišljenje o izgledu parka i zelenim prostorima u gradu uopšte.

Neka od pitanja su: Koji komercijalni sadržaji imaju mjesto u gradskom parku, opišite kako provodite slobodno vrijeme u otvorenom prostoru, da li smatrate da Banjaluka i danas opravdano nosi titulu “Zelenog grada” i slično.

Popunite anketu i učestvujte u stvaranju najvećeg parka u Banjaluci koji je svoje mjesto našao na Banjalučkom polju, pored Tržnog centra “Delta planet”. Anketu možete popuniti klikom OVDJE.

Takođe, u nedjelju u 12 časova, na mjestu novog parka biće organizovan piknik za građane, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave, namjera je da se ova buduća zelena oaza, koja će Banjaluci dati potpuno novi izgled i ambijent, afirmiše i približi građanima.

Zato će ovaj svojevrsni piknik u nedjelju biti priređen za sugrađane svih uzrasta, posebno sa bogatim sadržajem za najmlađe i sa akcentom na porodično druženje u prirodi baš na mjestu na kome će uskoro “niknuti” najveći park u gradu na Vrbasu.

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!