MOTORNOM PILOM NA POLICAJCE Nakon filmske potjere u Brodu uhapšen šumokradica, njegov otac u bjekstvu

Prava drama odvijala se juče u privatnoj šumi u Brodu, nakon što je policija zatekla oca i sina Branu L. i Bojana L. kako kradu drva.

Po dolasku na mjesto prijave, policija je zatekla oca i sina u bespravnoj sječi šume, ali tada dolazi do prave drame u kojoj je za dlaku izbjegnuta tragedija.

– Policijskoj stanici Brod, juče je prijavljeno da nepoznate osobe u privatnoj šumi na području opštine Brod bespravno sijeku šumu. Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Brod koji su na licu mjesta zatekli osobe inicijala B.L. i B.L., obe iz Broda, koja su uputila verbalne prijetnje i pogrdne riječi policijskim službenicima – saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Nakon prijetnji i psovki, Bojan L. je sa upaljenom motornom pilom krenuo prema policajcima koji su uspjeli izbjeći napad.

Bojan L. je zatim sjeo u traktor i pobjegao, a drva koja su bila u prikolici rasula su se po seoskom putu.

Iako je u više navrata bio upozoravan da stane, nasilnik je nastavio da bježi traktorom, nakon čega je u pomoć pozvana Žandarmerija koja je uhapsila nasilnika.

Međutim, Bojanov otac, Brane L. uspio je pobjeći i policija još uvijek traga za njim.

– Policijski službenici su sustigli i lišili slobode lice inicijala B.L. dok se za drugom osobom još uvijek traga Po navedenom postupaju policijski službenici Policijske stanice Brod, Sektora kriminalističke policije i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Doboj – saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Protiv uhapšenog Bojana L. biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog izvršenih krivičnih djela krađe i napada na službenu osobu u obavljanju službene dužnosti.

(SrpskaInfo)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!