Panteri šampionski “protutnjali” kroz Laktaše (foto)

 

U Laktašima održano je prvenstvo Bosne i Hercegovine u juniorskoj konkurenciji kao i starijim pionirima. Bijeljinski Panteri, kako smo i navikli, obradovali su nas zapaženim rezultatima.

Prva mjesta osvojili su: Pavle Vasić u kategoriji juniora, Ivan Čolić u kategoriji starijih pionira, a Jovana Đurić u kategoriji starijih pionirki kao i Teodora Trifković.

Milkica Đurić osvojila je drugo mjesto u kategoriji juniorki, dok su Milica Đurić (juniorka) i Nikolina Rašević (starija pionirka) osvojile treće mjesto.

U sveukupnom plasmanu, Panteri su osvojili treće mjesto za pionire.

Kao rezultat vrhunskog rada, Panteri su dobili pet novi reprezentativaca koji će nastupiti na prvenstvu Balkana za pionire u Grčkoj i za junior u BIH.

Trener “Pantera” Vladimir Đokić istakao je da se veliki rezultati u sportu ne mogu desiti bez velikog rada i odricanja. Zajedno učimo, radimo, pobjeđujemo i primamo poraze. Ono što je bitno da se naglasi da smo mi jedna velika porodica koja svakodnevno radi. Srećni smo zbog velikih rezultata koje postignemo. Isto tako, kad se desi poraz, učimo naše takmičare da se dostojanstveno ponašaju i u porazu. Poraz nije poraz, poraz je škola” – rekao je Vladimir Đokić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!