Ristić i Krbanjević ODUSTALI od preuzimanja FK Radnik?

FK Radnik bi trebao na večerašnjoj sjednici Skupštine kluba da dobije rukovodstvo kako bi se stvari u ovom bijeljinskom premijerligašu počele pomjerati sa mrtve tačke.

Pripreme ekipe za naredni šampionat u kojem je Radnik ostao “za zalenim stolom” trebale su već početi. Klub je obezglavljen u posljednje dvije sedmice, odnosno poslije sjednice Skupštine na kojoj je odbijen izvještaj UO o radu kluba.

Ko će i koju ekipu fudbalera voditi u narednoj sezoni samo su neka od pitanja na koje se čeka toliko željeni odgovor.

– Situacija u Radniku je nikad čudnija. Ovo se odavno nije desilo. Klub nema upravu, nema formiran igrački kadar, a sve je tako blizu što se tiče takmičarske sezone. Ne znamo kome je ovo trebalo. Od ovog kluba sada svi bježe kao da je uklet a do prije godinu dana sve je bilo drugačije, kaže izvor portala InfoBijeljina blizak FK Radnik.
 
Od imena za upražnjeno mjesto predsjednika kluba, koja su se pominjala nakon odlaska Uprave na čelu sa Predragom Perkovićem izdvojila su se dva – Slaven Ristić, privrednik i Zlatko Krbanjević, vlasnik FK Sloga iz Crnjelova. Krbanjević je, priča se u Bijeljini, bio “favorit” gradonačelnika Ljubiše Petrovića.
 
– Izgleda da su oba imena otpala u međuvremenu. Večeras vjerovatno niko neće biti predložen jer je situacija složena i tako hrabrog čovjeka još uvijek nema. Nade su polagane u gradonačelnika Petrovića ali je njegova “kombinacija” zvana Zlatko Krbanjević ostala samo mrtvo slovo na papiru, odnosno riječi u vazduhu. Vidjećemo kakav će epilog imati večerašnja sjednica, kaže naš izvor.
 
Inače sjednica Skupštine kluba bila je zakazana za prošli petak ali je pred samo održavanje iz nekog razloga otkazana.
 
(InfoBijeljina) 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!