SNIMCI KOJI SU RAZBESNELI REGION: Policija u Crnoj Gori hapsi oca, deca vrište i brane ga svim silama

Snimak na kome se vidi hapšenje Tomaša Boškovića iz okoline Podgorice, kog je policija izvlačila iz kuće dok su ga njegova mala deca branila i histerično vrištala izazvao je univerzalnu osudu svih u regionu, prenose Novosti.rs

Socijalni radnici su potpuno ignorisali vriske i plač mališana, dok je komšijama navodno priprećeno da se ne mešaju da ne bi bili uhapšeni.

https://www.instagram.com/p/CQQeXPUHzcb/?utm_source=ig_web_copy_link

Na snimku se vide očajna deca kako plaču i dozivaju oca koga odvode u maricu i pokušavaju da pobegnu od majke.

Nije tačno utvrđeno šta je razlog hapšenja Tomaša Boškovića, ali se na internetu pojavila peticija kojom se traži njegovo puštanje, i gde je objašnjeno zašto ga je policija odvela.

Osoba koja je postavila peticiju tvrdi da je majka navodno napustila decu dok su bili mali i otišla sa drugim čovekom, kao i da nije plaćala alimentaciju.

Sa druge strane, za Tomaša tvrde da je omiljen u komšiluku, i da je navodno sekao drva kako bi prehranio porodicu, zbog čega je osuđen na mesec dana zatvora.

Nakon toga je došlo do hapšenja i nemilih scena zbog kojih se oglasio i ministar finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojko Spajić, koji je rekao da oštro osuđuje postupanje svih koji su učestvovali u ovom incidentu.

– I policijskih službenika, roditelja, sudskog izvršitelja (koji, koliko sam upoznat, nije bio prisutan, a morao je biti), Centra za socijalni rad i tražiću od nadležnih organa utvrđivanje odgovornosti svih njih – napisao je Spajić na tviteru.

Izvor Novosti

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!