U pucnjavi u kazinu poginule dvije osobe

VISKONSIN – Dvije osobe ubijene su u pucnjavi u kazinu u Grinbeju, u američkoj saveznoj državi Viskonsin, a jedna osoba je teško povrijeđena, nakon čega je policija likvidirala napadača.

Policija je saopštila da postoje indicije da je napad bio pripreman i da je ubica želio da likvidira određenu osobu s kojom je bio u sukobu.

“Želio je da ubije određenu osobu koja u tom trenutku nija bila u kazinu, ali ubica je donio odluku da ipak na nekoga mora da puca i zato je napao kolege te osobe zbog koje je došao naoružan i spreman da izvrši zločin”, izjavio je pripadnik policije Kevin Polak, prenosi AP.

Mreža Si-Bi-Es javila je da se pucnjava dogodila sinoć oko 20.00 časova po lokalnom vremenu i da je ranjeno sedam ljudi.

Uprava kazina ranije je potvrdila na “Tviteru” da je došlo do pucnjave u kojoj je povrijeđeno više ljudi, ali bez detaljnijih informacija o broju i stanju povrijeđenih, kao i o napadaču.

AP navodi da je tužilac DŽoš Koul na “Tviteru” napisao da je poprište zločina pod kontrolom i da je opasnost prošla, bez drugih detalj, a guverner Viskonsina Toni Evers objavio je sinoć da je potpuno slomljen zbog ovog zločina.

Nije poznat identitet ni napadača ni žrtava. Istraga je u toku.

(Nezavisne)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!