U saobraćajnoj nezgodi u mjestu Zagoni dvadesetdvogodišnji mladić izgubio život

Na magistralnom putu Bijeljina – Ugljevik u mjestu Zagoni, 29.06.2021. godine oko 00,30 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je izgubljen jedan život.

U saobraćajnoj nezgodi učestvovala su tri putnička vozila i to „Golf 4“ kojim je upravljao M.J. isti je zadobio teške tjelesne povrede, vozilo „Golf 4“ kojim je upravljao V.T. i vozilo „Golf 6 “ kojim je upravljao C.B. u vozilu se se pored suvozača G.E. nalazila i dva putnika lica inicijala A.S. i Z.S.

Vozač vozila „Golf 6 “ C.B. od zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi preminuo je u Medicinskom centru Bijeljina, dok su ostala lica koja su bila u vozilu zadobila tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili i sva tri lica su zadržana na bolničkom liječenju.

Od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Bijeljina izvršen je uviđaj lica mjesta.

O svemu je obavješten i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji je naložio preduzimanje svih potrebnih mjera i radnji kako bi se utvrdio tačan uzrok koji je doveo do ove teške saobraćajne nezgode.

U vremenu od 00,30 do 03,00 časa saobraćaja je bio obustavljen na ovoj dionici puta, isti se je odvijao preko alternativnih pravaca.

 

(PU Bijeljina)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This will close in 8 seconds

error: Sav sadržaj je vlasništvo portala MojaSrpska.com !!